Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Леокарт

Середа, 29 листопада 2023, 10:05

На Сихові відкрили пункт видачі персоналізованих ЛеоКарт

Леокарт

Подати документи на виготовлення пільгової транспортної карти ЛеоКарт можна на проспекті Червоної Калини, 38.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
У Львові запрацював ще один, сьомий, пункт, де можна подати документи та отримати персоналізовану транспортну картку ЛеоКарт. Це ЛКП "Житловик-С", що на просп. Червоної Калини, 38.

Графік роботи пункту: пн-чт з 08:00 до 17:00, пт з 08:00 до 16:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

"Подати документи на пільгову ЛеоКарт дуже просто. Прийом проводиться виключно за попереднім записом. Для цього зареєструйтеся до електронної черги, зателефонувавши за номером гарячої лінії 0 800 303 007: виберіть зручний для вас пункт прийому документів, день та час. Прийдіть, і якщо документи подані відповідно до зазначеного переліку і до них нема зауважень, адміністратор видасть вашу картку протягом 15 хв.  Зазначимо, що під час повітряної тривоги прийом відвідувачів не проводиться, а запис скасовується" – пояснили у ЛКП "Львівавтодор".

Загалом, подати документи та отримати персоналізовану ЛеоКарт можна у 7 локаціях, які вказані на сайті "Львівелектротрансу".

Станом на сьогодні, з урахуванням дублікатів, видано понад 205 тис. персоналізованих ЛеоКарт.

З 11 грудня пільговий проїзд у Львові дійсний лише за наявності ЛеоКарт. 

Нагадаємо, 8 листопада виконавчий комітет Львівської міськради затвердив рішення про затвердження безготівкової оплати проїзду на усіх міських маршрутах з 11 грудня. З впровадженням е-квитка скасують місячні абонементи у трамваях та тролебусах, а вартість проїзду у всьому громадському транспорті планують підняти до 20 гривень. 

Додамо, у Львові запровадили два типи транспортних карток Леокарт. Майже 7 тисяч львів'ян вже придбали транспортну карту Леокарт

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.