Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Громадський транспорт

Вівторок, 5 грудня 2023, 12:47

У Львові планують платити контролерам понад 20 тисяч гривень премії

Громадський транспорт

У "Львіватодорі" відкрили вакансії контролерів громадського транспорту, де зазначено, що крім окладу їм платитимуть від 20 тисяч премії.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівавтодор" запрошує у свою команду інспекторів-контролерів. Серед основних обов’язків – здійснення контролю за оплатою проїзду у громадському транспорті: автобусах, трамваях та тролейбусах.

"Ми пропонуємо гнучкий графік роботи, гідну та вчасну виплату зарплати двічі на місяць, оплачувані відпустку та лікарняний" – зазначили у ЛКП "Львівавтодор". 

Також зазначили, що заробітна плата контролерів становитиме оклад + преміювання (від 20 тис. грн).

Нагадаємо, з 1 грудня у громадському транспорті Львова розпочали працювати контролери у тестовому режимі. Загалом у Львові для перевірки е-квитка планують працевлаштувати понад 200 контролерів.

Додамо, у вересні, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад. 

Зазначимо, у Львові вартість проїзду у всьому громадському транспорті планують підняти до 20 гривень. 8 листопада виконавчий комітет Львівської міськради затвердив рішення про затвердження безготівкової оплати проїзду на усіх міських маршрутах з 11 грудня. З впровадженням е-квитка скасують місячні абонементи у трамваях та тролебусах 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.