Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Данилюк

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 15 січня 2024, 12:30

Керівник комунального підприємства Зелений Львів за рік заробив понад 600 тисяч гривень

Володимир Данилюк

Директор ЛКП "Зелений Львів" Володимир Данилюк задекларував 618 тисяч гривень доходу.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2022 рік.

У 2022 році Володимир Данилюк задекларував 618 665 грн зарплати у ЛКП "Зелений Львів".

З нерухомості у посадовця – квартира у Львові площею 50 кв.м спільно з Антіном Данилюком.

Данилюк обходиться без власного авто, забудов, цінного майна, рахунків у банках, проте спільно з сином, Ростиславом Данилюк, зберігає готівку у 325 000 грн.

Зазначимо, Володимира Данилюка призначили директором ЛКП "Зелений Львів" у січні 2020 року.

До цього призначення, з листопада 2019 року по січень 2020 року, він був заступником директора департаменту містобудування Львівської міськради, а у 2018-2019 роках працював заступником директора департаменту містобудування Львівської міськради з питань екології та природних ресурсів.

З лютого 2017 року Данилюк очолив управління регулювання забудови департаменту містобудування Львівської міської ради, до цього він працював начальником відділу здійснення декларативних та дозвільних процедур інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові, а у 2008-2016 роках він був менеджером відділу організації роботи, обліку та звітності управління архітектури департаменту містобудування Львівської міськради.

Впродовж 1998-2007 років служив у Збройних силах України на посадах: начальник радіотехнічного пункту, командир радіотехнічної роти, начальник відділення радіотехнічної розвідки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.