Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

система оповіщення

Вівторок, 9 січня 2024, 10:26

За минулий рік на Львівщини встановили понад 300 сучасних засобів оповіщення

система оповіщення

Електронні сирени та гучномовні системи, які повідомляють про сигнал "Повітряна тривога" встановили у населених пунктах 57 громад області. 

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

У 2023 році за кошти обласного бюджету та місцевих бюджетів Львівської області закупили понад 300 сучасних засобів оповіщення. На цю мету скерували 35 млн грн, з яких 20 млн грн з обласного бюджету в межах Комплексної програми "Безпечна Львівщина".

Електронні сирени та гучномовні системи встановили у населених пунктах 57 громад області. Окрім цього, у стислі терміни та попри погодні умови в області триває заміна несправного обладнання.

"Станом на початок 2024 року загальна кількість одиниць сучасного гучномовного обладнання в області – понад 1000. Звертаємося до жителів області і нагадуємо про необхідність реагувати на попередження органів влади про небезпеку, не нехтувати сигналами цивільного захисту" – зазначили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Нагадаємо, найменший процент охоплення оповіщенням населення в сільських громадах мав Самбірський район.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.