Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Середа, 10 січня 2024, 14:35

У Львові дозволили розбудувати магазин з умовою облаштування в ньому укриття для мешканців

візуалізація

На вул. Хвильового розширять магазин "Дім Сад Город" та облаштують громадський простір з укриттям для мешканців прилеглого будинку.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

У вівторок, 9 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно рішення, на вул. Хвильового, 3 у Львові реконструюють будівлю магазину Львівського торгово-виробничого підприємства "Дім Сад Город". А саме, планують розширити будівлю та облаштувати громадський простір, всередині якого буде укриття для мешканців прилеглого будинку.

"На цей об’єкт попередньо був виїзд членів виконавчого комітету. Планується розширення цієї будівлі з облаштуванням громадського простору перед нею. Зокрема забезпечать евакуацію для мешканців будинку, який прилягає безпосередньо до цього об’єкту. Також облаштують покращену комерційну функцію в самих приміщеннях" – пояснив Антон Коломєйцев.

За його словами, тут є відповідність містобудівної документації. Дане рішення розглядалось в межах містобудівної ради. Крім цього, цей проєкт погоджено з мешканцями, і від них є згода на його реалізацію.

За даними аналітичної системи YouControl, Львівське торгово-виробниче підприємство "Дім Сад Город" засноване 30 років тому та займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, а також оптовою торгівлею іншими товарами господарського призначення. Його власниками є Ковальчук Лідія та Ковальчук Олександр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.