Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 січня 2024, 10:50

У Львові на Зеленій збудують новий житловий комплекс з відкритим басейном

візуалізація

У новобудові передбачають  2-рівневий підземний паркінг та спортивну частину з переодягальнями та душовими. 

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 12 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул. Зеленій, 273 планують будівництво багатоквартирного будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. За словами Антона Коломєйцева, цю ділянку розглядали щодо покращення благоустрою району. Загальна площа ділянки 6 га.

"Минулого разу презентували ландшафтні перетворення, а зараз йде мова про перетворення на самих ділянках даного комплексу. На відміну від детального плану, де була запроектована велика будівля, яка займала весь внутрішній простір, прийняли рішення дуже сильно утиснути цю пляму забудови, сформувати компактний житловий стовпчик та двопорехову громадську" – пояснив Антон Коломєйцев.

Він також наголосив, на території комплексу буде відкритий басейн, а на першому поверсі громадської будівлі облаштують спортивну частину з переодягальнями та душовими. У житловому будинку планують 104 квартири, та 2-рівневий підземний паркінг на 118 машиномісць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.