Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Брюховицька

візуалізація

Четвер, 25 січня 2024, 13:12

Новостворена фірма збудує у Рясному 7-поверховий житловий комплекс

вул. Брюховицька

На вул. Брюховицькій, 35 збудують новий житловий комплекс на 150 квартир з підземним паркінгом на 122 машиномісця.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

У вівторок, 23 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул. Брюховицькій, 35 планують збудувати новий житловий комплекс змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення, а також підземним паркінгом.

За словами Антона Коломєйцев в комплексі передбачено 150 квартир і 132 машиномісця загалом, з них 122 в підземному паркінгу.

"Йдеться про житловий будинок середньої поверховості сформований згідно зі стандартами, які були запроваджені щодо якісного житлового будівництва. Тут передбачені наскрізні під’їзди, двір без машин. З точки зору функціоналу об’єкт змішаний. На перших поверхах будуть елементи обслуговування населення для громадського користування, а на верхніх – житло. В будівлі буде підземний паркінг. Також буде озеленений двір. Проєкт розглядали на містобудівній раді і його схвалили як такий, що відповідає містобудівній документації" – пояснив Антон Коломєйцев. 

Крім цього, до управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради надійшов гарантійний лист від заявника про те, що він готовий профінансувати капітальний ремонт ділянки з хідником, велодоріжкою та іншою необхідною інфраструктурою не менше ніж 280 метрів.

Дозвіл на будівництво отримало ТзОВ "Ряснянська девелоперська компанія". За даними аналітичної системи YouControl, фірма зареєстрована у Львові лише 7 місяців тому та займається організацією будівництва будівель. Власником компанії є Мельник Галина.

Нагадаємо, у районі Під Голоском збудують ЖК з 9 будинків, в яких 75% квартир передбачені учасникам АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.