Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

Четвер, 8 лютого 2024, 11:15

У Радехівській громаді передбачили більше мільйона гривень на компенсацію перевізникам за пільговий проїзд

маршрутка

Із 73 громад Львівщини наразі лише 33 подали дані про відшкодування перевізникам, і з них у 13 громадах взагалі не передбачено на це коштів.        

Про це повідомили у відповідь на запит Варіантів. 

Ралівська сільська рада Самбірського району виділила з цьогорічного бюджету 400 тисяч гривень на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян.

У двічі більшу суму передбачили у Миколаївській міській раді, де на цей рік розраховують компенсувати перевізникам 800 тисяч гривень за проїзд пільгових категорій.

Оброшинська сільська рада у цьому році виділила 100 тисяч гривень на погашення перевізникам вартості проїзду пільгових категорій.

Майже таку ж саму суму виділили у Бориславській міській раді, де передбачили 133, 994 тисяч гривень виплат на пільговий проїзд. 

Наразі, найбільше серед цих громад, виділила Радехівська міська рада, яка скерувала цьогоріч на програму компенсацій пільгових перевезень 1 200 000 тисяч гривень. Зазначимо, у цій громаді 445 осіб мають право пільгового проїзду, з них 360 учасників бойових дій, учасники АТО, ООС, 54 неповнолітні дитини та батьки загиблого військовослужбовця, учасника АТО, ООС. А також 31 – це діти - сироти.

Натомість, у Куликівській селищній раді коштів в бюджеті на такі потреби громади не передбачено взагалі.

Нагадаємо, зз 73 громад Львівщини наразі лише 22 подали дані про відшкодування перевізникам, і з них у 12 громадах взагалі не передбачено на це коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.