Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

діагностичний центр

lvivoblrada.gov.ua

Середа, 3 квітня 2024, 15:35

Львівський діагностичний центр отримав мільйон євро на оновлення лікарні

діагностичний центр

У Львівському обласному клінічному діагностичному центрі виконають роботи на мільйон євро в рамках програми Interreg Next Польща – Україна.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Львівський обласний клінічний діагностичний центр спільно з Мазовецькою воєводською лікарнею святого Івана Павла ІІ, що в польському місті Седльце, реалізує перший проєкт в рамках програми Interreg Next Польща – Україна 2021-2027 у пріоритеті "Здоров’я".

Проєкт має назву "Зазирни всередину себе – розширення доступу до спеціалізованої діагностичної візуалізації на польсько-українському прикордонні".

Обсяг фінансування для діагностичного центру – понад 1 млн євро. За ці кошти лікарня закупить магнітно-резонансний томограф, облаштує кол-центр з відповідним апаратно-програмним забезпеченням.

В облраді наголосили, що використання сучасного програмного забезпечення зокрема дозволить перетворити архів лікарні у його цифровий аналог медичних зображень.

Зазначимо, три обласні лікарні отримають фінансування проєктів у межах європейської програми "Польща – Україна 2021-2027". Окрім діагностичного центру, фінансування отримають Львівський онкологічний обласний лікувально-діагностичний центр та Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.