Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ogo.ua

Четвер, 16 травня 2013, 14:56

У Львові утилізували 200 кг наркотиків

Правоохоронці ліквідували наркотичні засоби вилучені впродовж піврічного періоду. Загальна сума знищених наркотиків орієнтовно 1 млн грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Серед знищених наркотичних засобів основна маса становить макова соломка та конопля. Крім того, у вогонь були вкинуті також важкі наркотики, такі як амфетамін, метадон, субітекс.

Спалили сьогодні партію наркотиків, яку було вилучено з обігу на Львівщині впродовж піврічного періоду. За словами начальника Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Олексія Душейка, впродовж року наркотики знищують два чи три рази – згідно з відповідними рішеннями судів.

Востаннє наркотики спалювали в кінці 2012 року. Тоді було більше вилучено та знищено  важких наркотиків. Сьогодні таке спалення наркотичних засобів вдібувається перше у 2013 році. Разом з тим, вже вилучено з обігу 14,5 кілограмів наркотиків, але наразі ще тривають слідчі дії і немає рішень судів щодо їх знищення.

Найбільшу одночасно партію наркотиків, яку сьогодні спалили, вилучили у Старосамбірському районі. Місцеві жителі облаштували на вказаній території невеличку плантацію канабісу 94 кг та макової соломки близько 10 кг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.