Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Вівторок, 6 серпня 2013, 11:42

До вересня у кожному поштовому відділенні Львівщини можна буде отримати адміністративні послуги

До кінця літа цього року у кожному поштовому відділенні області та міста Львова зокрема буде можливість отримати низку адміністративних послуг. На сьогоднішній день такі послуги надають вже у 256 відділеннях пошти області. 

Спільний проект Львівської облдержадміністрації та Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг стрімко розвивається, повідомляє сайт Львівської дирекції Укрпошти.

Нагадаємо, що проект «Адміністративні послуги, спрощений доступ через пошту» знаходиться у рамках Національного плану дій на 2013 рік і є стратегічним проектом не тільки для Укрпошти, а й для всієї країни загалом.

Даний проект покликаний розширити регіональну мережу з надання адмінпослуг за принципом «Єдиного вікна» та максимально наблизити її до людини. Це дозволить жителям всіх населених пунктів у Львівському регіоні зекономити час на оформлення субсидій, пенсій, матеріальних допомог тощо. Весь перелік надання адмінпослуг через поштову мережу можна дізнатися з інформаційних стендів або з довідкових папок, які знаходяться на відділеннях поштового зв’язку. Клієнтам пошти не потрібно їхати за довідкою в ту чи іншу організацію, а лише завітати до найближчого відділення зв’язку, де працівники пошти допоможуть громадянам оформити заяви, сформувати пакет документів та надіслати його до центру адмінпослуг або безпосередньо організацій, що надають ці послуги та отримати відповідь.

Обласна влада завжди надає системну підтримку розвитку поштового зв’язку та для ефективного процвітання Укрпошти необхідний задоволений клієнт. Тому закликаємо вас, шановні краяни, до користування поштовими послугами, яких на сьогоднішній день є більше як 50.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.