Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівська залізниця

molbuk.ua

Вівторок, 21 січня 2014, 15:24

Львівзалізниця одержала лише 55% суми, витраченої на пільговиків

львівська залізниця

Львівська залізниця отримала лише 55% суми, витраченої на перевезення пільговиків у приміському сполученні.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

У 2013 році обласні державні адміністрації західного регіону виконали поточний план з відшкодування коштів, витрачених Львівською залізницею на перевезення пасажирів пільгових категорій у приміському сполученні на 100,3%.

Львівська, Тернопільська, Рівненська, Волинська, Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська ОДА перерахували залізниці закладені у бюджетах областей 38 мільйонів 452 тисячі гривень. Водночас, залізничники підрахували, що цих грошей насправді вистачило, аби компенсувати лише 55% від насправді витраченого на перевезення пільговиків, а отже 45% таких пасажирів залізниця перевезла собі у збиток.

Загалом протягом 2013 року магістраль надала послуги з перевезення пасажирів пільгових категорій на загальну суму 69 мільйонів 904 тисячі гривень, недоотримавши таким чином від ОДА 31 мільйон 452 тисячі гривень. До слова, минулого року залізниця недоотримала 31,1% коштів за перевезення пільговиків.

Довідково: Загалом у приміському сполученні протягом 2013 року Львівська залізниця перевезла 55 761 500 пасажирів, з них лише 10 мільйонів 721 тисяча 500 осіб сплатили за проїзд повну вартість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.