Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

козацькі змагання

Вівторок, 17 червня 2014, 17:05

ПАТ "Львівобленерго" провело традиційні "Козацькі змагання"

козацькі змагання

13 червня 2014 року на стадіоні ім.Є.Смука у місті Яворові відбулися четверті “Козацькі змагання”, які вже традиційно щороку проводить ПАТ “Львівобленерго”.

Про це інформує відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Підтримка національних традицій, здорового способу життя та об’єднання колективу — це цілі, які закладені в основу проведення “Козацьких змагань”.

У заході взяли участь працівники районів електромереж та структурних підрозділів ПАТ “Львівобленерго” — всього 31 команда.

Змагання проводились в шести козацьких дисциплінах: піднімання колоди, метання довбні, рукоборство, змагання на бумі, козацькі передаванки та перетягування линви.

А найспритніші козаки-енергетики мали нагоду визначити, хто найшвидше вилізе на стовп та одягне запорізькі шаровари.

Суддівська комісія визначила кращих у дисциплінах “Козацьких змагань”, а також за сумарною кількістю балів — команди-переможці.

Золото та кубок “Козацьких змагань-2014” завоювала команда “Загін охорони”, срібні медалі — козаки зі Стрийського РЕМ, бронзовим призером стала команда Пустомитівського РЕМ.

Крім основних нагород учасники заходу були відзначені в номінаціях: “Найповажніший козак”, “Приз глядацьких симпатій”, “Найкращі козаки”, “Кращий вихід у національних костюмах”.

А загалом у „Козацьких змаганнях” перемогла сила, дружба та відданість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.