Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

нафта

tsn.ua

Четвер, 26 червня 2014, 09:52

У Бориславі виявили витік нафти з свердловини

нафта

25 червня о 17.00 до чергового Бориславської міської ради надійшла інформація, що о 13.30 по вул. С.Бендери б/н, виявлено витік нафти з законсервованої свердловини.

Про це повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Оператором, який здійснював обхід і виявив витік, він був припинений.

Причина витоку: несанкціоноване зняття невідомими засувки обв’язки гирла свердловини. О 16.00 ремонтною бригадою НГВУ «Бориславнафтогаз» місце витоку було локалізоване, а саме:

навколо місця витоку нафти зроблений земляний насип;

вздовж берегу р. Тисмениця біля місця витоку були встановлені бони для забору нафти.

Інспектором державної екологічної інспекції у Львівській області було обстежено місце витоку нафти, взяті проби води та ґрунту. В результаті зовнішнього огляду загрози населенню та навколишньому середовищу не виявлено. Остаточний висновок буде зроблено після отримання результатів аналізу взятих проб.

На місці події працювали 6 од. техніки та 14 чоловік: Бориславська міська рада – 1 од. техніки, 2 чол., НГВУ «Бориславнафтогаз» – 2 од. техніки 6 чол., Бориславський МВ ГУ ДСНСУ у Львівській області – 1 од. техніки, 2 чол., Бориславський МВ УМВСУ у Львівській області –1 од. техніки, 3чол., Львівська обласна екологічна прокуратура 1 од. техніки, 1 чол.

Роботи по усуненню наслідків витоку нафти будуть продовжені 26 червня.

Проводяться слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи, яка здійснила несанкціоноване зняття засувки обв’язки гирла свердловини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.