Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електрика

gbcsa.org.za

Понеділок, 8 грудня 2014, 15:04

«Львівобленерго» запевнило, що відключатиме світло лише за форс-мажорних обставин

електрика

Як запевнив керівник «Львівобленерго», відімкнень вже не планується, за умови, що не буде надзвичайних ситуацій чи подій.

Міський голова Львова сьогодні спілкувався з керівником «Львівобленерго» та відповідним міністерством щодо відімкнень від електропостачання, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ви бачите, яка сьогодні ситуація в енергетиці у нашій країні. Минулого тижня вийшов з ладу блок атомної станції і Львів «фонило». І не тільки Львів, а й всю Україну. Були перебої. Сьогодні зранку я мав розмову з міністерством, з керівництвом нашого «Обленерго». Мене запевнили, що проблем нема. Жодні відключення зараз не передбачаються, бо є достатня кількість частоти. Я не бачу проблем. Ніхто не має зараз права відмикати, хіба, якщо виникають аварійні ситуації. Надійність всього, що пов’язано з енергетикою, особливо теплопостачання, - для нас це пріоритет. Враховуючи зимовий період, всі будинки отримують тепло, все працює.

Мене керівник «Львівобленерго» запевнив, що є чітка вказівка від міністерства, вони будуть її виконувати і жодних відключень зі сьогоднішнього дня не буде, за умови, що не буде форс-мажорів», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.