Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Бачун

Середа, 24 грудня 2014, 15:56

Генпрокуратура скаржиться на попередників і доведе їх до суду

Олег Бачун

Генпрокуратура обіцяє довести до суду справи стосовно злочинів, які відбувалися під час Майдану та повернути у бюджет вкрадені Януковичем гроші.

Про це на представленні прокурора Львівської області Романа Федика заявив заступник генерального прокурора України Олег Бачун, передає кореспондент Варіантів.
 
"Якщо говорити про те, що проходить зараз у ГПУ, то, на жаль, наша установа стала крайньою у всіх негараздах, які проходять в Україні. Ми повинні змиритися. Не дивлячись на той негатив, який медіа висловлюють на адресу генеральних та місцевих прокурорських підрозділів, ми будемо дотримувати вимогу закону", – заявив Бачун.
 
Прокуратура отримала неприємну спадщину, зокрема справи Майдану. Ці питання правоохоронець пообіцяв довести до кінця.
 
"Так само як питання грошей, які вивезені з України. Ті кошти, які зберігаються у зрадників України будуть повернуті в бюджет на законних підставах.
 
Справи, які повязані з минулим, з тими хто знаходиться за межами України, хто керував державою, є, вони доведені до суду. Наприклад справа Укртелекому.
 
З 1 січня Кабмін визначить органи, які складуть реєстр справ, які слухатимуть в заочному порядку. Це допоможе судити Януковича, Азарова та інших", – запевнив заступник генерального прокурора України Олег Бачун.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.