Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

місячник озеленення на Львівщині

Середа, 18 березня 2015, 10:01

На Львівщині посадили 1229 дерев

місячник озеленення на Львівщині

У рамках місячника озеленення на Львівщині впорядкували сміттєзвалища та посадили нові дерева.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За даними на 13 березня, участь у акції з озеленення та благоустрою у Львівській області взяли понад 10 тис. чоловік.

За цей час було прибрано та впорядковано територію парків і скверів на площі понад 52 га; висаджено 1229 дерев; посаджено 463 кущів; ліквідовано 47 стихійних сміттєзвалищ; упорядковано 27 сміттєзвалищ; розчищено від сміття 22,05 км берегів; впорядковано та розчищено 21 джерело.

Значна робота з виконання заходів з проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля проводиться департаментом житлово-комунального господарства облдержадміністрації, Львівським обласним управлінням водних ресурсів,  Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, Львівський обласним центром зайнятості.

Нагадаємо, місячник озеленення та благоустрою у Львівській області розпочався 9 березняі триватиме до 9 квітня. За цей час планується впорядкувати парки, сквери, посадити нові дерева, кущі та квіти, а також привести до належного стану та ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалищана територіях населених пунктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.