Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидії

Понеділок, 20 квітня 2015, 10:56

У Львові Радикальна партія Ляшка роз’яснюватиме питання щодо отримання субсидій

субсидії

Львівська організація РПЛ ініціювала цикл семінарів-консультацій для населення області з питань отримання субсидій на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомив в.о. голови Львівської організації Радикально Партії Олега Ляшка Юрій Візняк.

За словами Візняка, участь у семінарах братимуть юристи і спеціалісти служб соціального захисту.

«Для нас зараз  це один із основних пріоритетів у роботі. Адже сьогодні на першому місці у всіх простих українців стоїть питання як пережити цей складний період старту економічних реформ, коли у багатьох сім'ях реальних доходів не вистарчає навіть на покриття комунальних платежів та їжу», - сказав Юрій Візняк.

«У квітні громадяни знайшли у свої поштових скриньках заяви про призначення житлової субсидії та декларацію про доходи, які потрібно заповнити. І як би все просто не описувалося в інструкціях щодо їх заповнення, більшість громадян не знають як заповняти ці документи і чи взагалі варто це робити. Реально для всіх цих заповнень потрібна допомога юриста. І ми повинні подбати про те, щоб таку допомогу надати всім потребуючим як в місті, так і на селі. Наша організація працюватиме в цьому напрямку і допомагатиме людям стільки, скільки це буде необхідно», - пояснив Юрій Візняк.

Також, за словами Візняка, Львівська організація РПЛ звернулася до своїх однопартійців у парламенті з вимогою переглянути встановлені розміри тарифів на комунальні послуги, передусім на газ,адже вважає їх економічно необгрунтованими, тобто значно завищеними.

«Віримо, що наші нардепи розберуться в цьому питанні і ще до початку нового опалювального сезону доб'ються перегляду тарифів на газ і тепло», - прокоментував Візняк.

Нагадаємо, Львівська організація Радикальної партії Олега Ляшка 22 квітня у Львові (вул. Дорошенка, 29) проводитиме перший семінар «Правове роз’яснення щодо порядку отримання і оформлення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг громадянами» згідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій», де передбачено новий спрощений порядок нарахування житлових субсидій, який набирає чинності з 1 травня 2015 року.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.