Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Котляревського

uk.wikipedia.org

Середа, 29 квітня 2015, 09:51

Львів’яни проти будівництва офісів на на вул. Котляревського, 49

вул. Котляревського

Львівські депутати прийняли рішення про забудову земельної ділянки на вул. Котляревського, 49 – мешканці проти.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 28 квітня, о 18.30 год. на вул. Котляревського, 49 відбулись громадські обговорення щодо будівництва тут житлово-офісної споруди. Мешканці вул. Котляревського, 49 та навколишніх будинків виступили проти будь-якої забудови на цій ділянці.

Вони поставили підписи під відповідним зверненням, яке буде передано на розгляд до Львівської міської ради.

Нагадаємо, на сесії Львівської міської ради 23 квітня депутати проголосували та прийняли ухвалу про затвердження ТзОВ «Дублянибудпостач» проекту землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок на вул. І. Котляревського. Відповідне рішення підтримали 50 депутатів.

Згідно з ним, ТзОВ «Дублянибудпостач» затвердили проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надали ділянки на вул. І. Котляревського, 49 для будівництва та обслуговування житлово-офісної споруди. Площі наданих земельних ділянок становлять 0,0373 га та 0,0052 га.

«Зараз на цих ділянках розміщені гаражі. Забудовник ТзОВ «Дублянибудпостач»  є власником гаражів і відводить землю під ці гаражі. На їх місці в перспективі планують будувати будинок. Мешканці прилеглих будинків категорично проти, вони  вважають, що забудовник порушує державні будівельні норми. Питання тягнеться уже 2 роки», - розповів голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.