Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

socportal.info

Четвер, 18 червня 2015, 17:05

Стало відомо, які дороги у Дрогобичі ремонтуватимуть в першу чергу

ремонт доріг

«Дрогобицький райавтодор» ремонтуватиме комунальні дороги на території Болехівської, Доброгостівської та Уличненської сільських рад.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької РДА.

Філії «Дрогобицький райавтодор» Болехівська, Доброгостівська та Уличнянська сільські ради залучатимуть місцевих дорожників до ремонту комунальних доріг за кошти місцевих бюджетів.

Відповідна робота буде продовжена з іншими сільськими радами, які запланували ремонт комунальних доріг та мають на це кошти.

17 червня голова Дрогобицької РДА Максим Лісогор зустрівся із директором філії "Дрогобицький райавтодор" Сергієм Грибановим щодо основних проблем ремонту доріг та мостів району. Наразі невідкладним питання є ремонт моста в селі Сторона.

Голова Дрогобицької РДА доручив фахівцям райдержадміністрації опрацювати зі Службою автомобільних доріг необхідну документацію для фінансування та проведення робіт з відновлення моста. 

Нагадаємо, цього року з бюджету області виділено понад 139 млн грн на ремонт аварійних ділянок доріг на Львівщині.

16 червня дорожники розпочали ремонт дороги загального значення Львів-Мукачево на ділянці село Давидів межа Львівської області, протяжністю близько 41 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.