Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДАІ

Середа, 8 липня 2015, 12:18

ДАІ Львова ліквідували, проте інспектори ще працюватимуть

ДАІ

У Львові з 1 липня розформували міське управління ДАІ.

Про це у коментарі Варіантам повідомила речник львівської міліції Світлана Добровольська.

За її словами, згідно з накозом МВС з 1 липня ДАІ Львова ліквідували. Відтак, без роботи через 2 місяці опиняться 156 працівників.

"Хоча ДАІ ліквідували 1 липня, проте ще 2 місяці працівники управління виконуватимуть свої обов'язки та патрулюватимуть вулиці міста. Лише пісмля цього інспектори зможуть пройти переатестацію та увійти у "Нову поліцію Львова", - розповіла Світлана Добровольська.

Зазаначимо, вчора, 7 липня, під час сесії Львівської обласної ради голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив про те, що підрозділ ДАІ Львова розформовано і з серпня вони повинні увійти у "Нову поліцію".

Нагадаємо, 20 квітня у Львові стартував набір громадян на навчання у нову патрульну службу міста. А під час презентації реформи міліції у Львові, міністр внутрішніх справа Арсен Аваков зазначив, що "Моя нова поліція" отримуватиме заробітну плати до 10 тис. грн в місяць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.