Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Рясне 2

korupciya.com

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 16:14

У Львові інвестору передали землі «Рясне-2»

Рясне 2

Для створення індустріального парку голандська компанія отримає у власність землю на «Рясне-2».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

1 жовтня на сесії Львівської міськради погодили надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу ТзОВ «СіТіПарк Львів» у промзоні «Рясне-2», де заплановане будівництво індустріального парку.

Відтак, управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин повинне сплатити кошти щодо відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва на земельну ділянку, у сумі 1,86 млн грн., здійснити детальне обстеження ґрунтів та встановити їх якість, надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки ділянки та встановити її виконавця.

Натомість, ТзОВ «СіТіПарк Львів» повинне укласти з управлінням договір про сплату авансового внеску, за рахунок оплати ціни земельної ділянки, що складає до 20% від нормативної грошової оцінки, та сплатити авансовий внесок, у сумі 9,8 млн грн., упродовж 10 робочих днів з дня підписання договору.

Нагадаємо, створення індустріального парку «Рясне-2» дасть змогу залучити 50 млн. євро інвестицій та 3 тис. нових робочих місць.

Зазначимо, філія голандської компанії «СТР» у Львові стала переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.