Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропідстанція

Львівобленерго

Вівторок, 8 грудня 2015, 13:05

Україна частково відновила електропостачання Криму

електропідстанція

"Укренерго" підключило до електропостачання лінію 220 кВ "Каховська-Титан", яка забезпечує електрику до Криму.

Про це повідомляє ДП НЕК «Укренерго».

"Станом на 21:00 год 7 грудня ПЛ 220 кВ "Каховська-Титан" була підготовлена до включення. Затримка включення лінії відбулась через неполадки на ПС Титан. О 0:08 год 8 грудня ПЛ 220 кВ "Каховська-Титан" включена під напругу. Навантаження на ПЛ станом на 8:00 год ранку складає 120 МВт, встановлене граничне навантаження – 200 МВт", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, доступ до лінії ПЛ 220 кВ "Каховська-Титан" працівникам "Укренерго" блокували. Один з керівників львівського "Правого сектора" та заступник начальника ПС на військово-політичній операції "Блокада Криму" Тарас "Хаммер" вчора не допускав працівників "Укренерго" до ліній електропередач.

Зазначимо, наприкінці листопада "Укренерго" провело роботи по вдновленню лінії електропередач "Каховська-Титан" щоб частково відновити постачання електрики до окупованого Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.