Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 3 березня 2016, 16:52

Синютка скерував 100 мільйонів на ремонт траси Львів-Турка

ремонт доріг на Львівщині

Цього тижня за кошти, отримані від перевиконання митних платежів, розпочнеться ремонт дороги Львів-Самбір-Старий Самбір-Турка.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"У лютому митниця здійснила перевиконання на 100 мільйонів гривень, з яких половину використаємо на ремонт доріг Львівщини. За ці кошти вже цього тижня ми розпочнемо робити дорогу в напрямку Львів-Самбір-Старий Самбір-Турка. Всього цьогоріч ми плануємо відремонтувати близько 250 кілометрів якісних доріг", – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зазначимо, як повідомив начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук, минулого місяця до бюджету України надійшло 724 млн грн митних платежів. А з початку року митницею було перераховано до бюджету 1158,4 млн грн, що на 60,8 млн грн або на 5,5% більше, ніж у січні-лютому 2015 року.

Окрім того, у зв'язку з тим, що нещодавно у аеропорті "Львів" було розкрито 60 випадків вимагання хабарів службовцями на понад 10 тис дол, Синютка запропонував перевірити працівники Львівської митниці на поліграфі. Відповідне звернення він підготує до голови ДФС України Романа Насірова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.