Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військовослужбовці

Понеділок, 21 березня 2016, 16:02

Кабмін удосконалив процедуру речового забезпечення військових

військовослужбовці

Відтепер військовослужбовці отримуватимуть грошову компенсацію за неотримане під час служби речове майно. 

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів України №178.

Тепер військовослужбовці, звільняючись у запас або у відставку з правом носіння військової форми одягу, за бажанням можуть отримати речове майно, яке вони не одержали за час проходження служби, або ж грошову компенсацію за нього.

Постанова затверджує порядок, що визначає механізм виплати військовослужбовцям Збройних Сил та інших військових формувань й правоохоронних органів грошової компенсації за неотримане речове майно.

Виплата грошової компенсації здійснюється особам офіцерського, старшинського, сержантського і рядового складу.

Втім вона не поширюється на військовослужбовців строкової військової служби, курсантів вищих військових навчальних закладів, а також тих вишів, які мають у своєму складі військові інститути, факультети, кафедри чи відділення військової підготовки.

Документ розроблено на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку речового забезпечення військовослужбовців».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.