Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗНО

radiosvoboda.org

Вівторок, 17 травня 2016, 15:34

Міносвіти отримало додаткових 30 мільйонів для проведення ЗНО

ЗНО

Сьогодні Верховна Рада виділила 30 млн грн на фінансування зовнішнього незалежного оцінювання.

Сьогодні на сесії Верховної Ради депутати прийняли закон щодо збільшення видатків на проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Це пішення підтримали 235 нардепів.

Зокрема, видатки Міністерству освіти і науки України було збільшено на 30 млн грн на фінансування бюджетної програми "здійснення зовнішнього оцінювання та моніторинг якості освіти Українським центром оцінювання якості освіти та його регіональними підрозділами".

Як йдеться у законопроекті, ці додаткові видатки передбачено спрямувати на оплату праці педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців, які залучаються до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадаємо, 5 травня в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Явка абітурієнтів на Львівщині становила 96,34 %

Також цього року всі абітурієнти подаватимуть документи до вступу через Інтернет, щоб уникнути черг у приймальних комісіях.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.