Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

П'ятниця, 15 липня 2016, 10:39

На Львівщині негода знеструмила 23 села

Львівобленерго

Внаслідок поривів вітру були знеструмлені села у більшості районів області.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Станом на 06:00 год 15 липня повністю залишаються без електропостачання 23 населених пункти, у тому числі Кам'янка-Бузький район – 18 сіл, Буський район – 3 села, Самбірський район – 2 села.

Також у ніч з 13 липня на 14 липня внаслідок короткого замикання на лінії 0,4 кВ, тимчасово без електропостачання залишилося 10 приватних житлових будинків у селі Унятичі. О 09:53 год 14 липня аварійною бригадою Дрогобицького РЕМ аварію було ліквідовано.

У Старосамбірському районі о 07:20 год 14 липня спрацювала система автоматики, відтак тимчасово без електропостачання залишилися 3 населених пункти: с. Болевичі, с. П'ятниця с. Рожеве.

З 19:00 год до 20:40 год через грозу на території 4 районів області (Кам'янка-Бузький, Буський, Пустомитівський, Жовківський) тимчасово без електропостачання залишилися 23 села, з них 21 повністю, а 2 – частково.

Зокрема, Кам'янка-Бузький район: с. Батятичі, с. Желдець, с. Верине, с. Зубів Міст, с. Грушка, с. Сопіжанка, с. Липники, с. Мазярка, с. Сокіл, с. Красічин, с. Воля-Жовтянецька, с. Великофедорівка, с. Дальнич, с. Томач, с. Рожанка, с. Обидів, с. Константівка, с. Ягідня;

- Буський район: с. Задвір'я, с. Полоничі, с. Богданівка;

- Пустомитівський район: частково місто Пустомити;

- Жовківський район: частково с. Зіболки;

- Самбірський район: с. Рогізно, с. Верхівці;   

- Кам'янка-Бузький район: у селі Батятичі поривом вітру на новобудові школи зірвало дах з бляхи на площі 40 кв.м.

Аварійно-відновлювальні роботи сьогодні були продовжені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.