Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісове господарство

Вівторок, 27 вересня 2016, 18:29

На Львівщині звільнять керівників районних лісгоспів

лісове господарство

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати доручили керівництву «Галсільліс» звільнити начальників більшості районних підприємств.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, йдеться про Золочівський та Миколаївський лісгоспи. Також депутати звернулась до Держлісагентства з вимогою звільнити директора ДП «Буське лісове господарство» Романа Дудича, де у травні, за результатами перевіркибуло виявлено чисенні зловживання.

Також планують провести службові розслідування щодо директорів Славського, Стрийського та Радехівського лісових господарств.

«Ми з робочою групою об’їздили всі ці лісові господарства. По них найбільше зауважень. У Буську – масові незаконні вирубки лісів. По решті лісників, до роботи яких ми маємо претензії, вже порушено кримінальні провадження», –наголосив заступник голови Львівської обласної ради, керівник робочої групи Володимир Гірняк.

Окрім цього депутати звернулись до Міністерства оборони України з пропозицією звільнити директорів Сколівського, Мостиського військових лісництв та ДП «Львівський військовий лісокомбінат».

Нагадаємо, вчора керівник КП «Галсільліс» Петро Пешко написав заяву на звільнення, однак його призначили т. в. о. цього підприємства, керівника якого відтепер депутати обиратимуть за допомогою конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.