Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Владислав Каськів

Понеділок, 3 жовтня 2016, 13:58

Каськіва випустили під заставу у Панамі

Владислав Каськів

Екс-керівник Держагентства з інвестицій Владислав Каськів вніс заставу в Панамі та покинув в'язницю.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Владислав Каськів, колишній голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України, вніс заставу та вийшов з в'язниці в Панамі.

"Каськів таки вніс заставу та вийшов з в'язниці. Двічі на тиждень він зобов'язаний відмічатися в поліцейському відділку, а його пересування обмежено містом Панама сіті", – повідомив заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

За словами заступника прокурора, Каськів перебуватиме на волі, доки панамська влада не завершить процедуру екстрадиційної перевірки.

Нагадаємо, Каськіва затримали у Панамі ще у серпні цього року. 12 вересня Панамський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави у 600 тис доларів.

Зазначимо, Владислава Каськіва, який очолював Держагентство з інвестицій з 2010 до 2015 року, звинувачують у розкраданні державних коштів у 2012-2013 роках на понад 7,5 млн грн за укладеним договором про надання рекламних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.