Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Владислав Каськів

Середа, 13 грудня 2017, 14:17

Каськіву дозволили втекти з України

Владислав Каськів

Суд дозволив виїхати за кордон екс-голові Держкомінвестпроекту Владиславу Каськіву.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Печерський районний суд Києва дозволив виїхати за кордон екс-керівнику Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславу Каськіву, підозрюваному в привласненні та розтраті майна в особливо великих розмірах.

Суд ухвалив повернути Каськіву закордонні паспорти, мотивуючи це рішення необхідністю виїзду за кордон для догляду за малолітньою дитиною.

Водночас Каськів зобов'язаний прибувати за першою вимогою до слідчого, прокурора та суду, а також повідомляти про зміну свого місця проживання.

Нагадаємо, у листопаді Каськіва екстрадували з Панами в Україну та зобов'язали здати закордонні паспорти.

Каськіва затримали у Панамі ще у серпні 2016 року. Панамський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави у 600 тисяч доларів. У жовтні того ж року він вніс заставу та вийшов з в'язниці.

Зазначимо, Владислава Каськіва, який очолював Держагентство з інвестицій з 2010 до 2015 року, звинувачують у розкраданні державних коштів у 2012-2013 роках на понад 7,5 млн грн за укладеним договором про надання рекламних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.