Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ulfaaid.org

П'ятниця, 10 серпня 2012, 15:30

Волонтери із 8 країн світу прибирають Стрийський парк

Із 30 липня по 12 серпня у Львові триває міжнародний волонтерський табір, у межах якого команда волонтерів з Іспанії, Італії, Хорватії, Сербії, Південної Кореї,Японії та України працює над впорядкуванням території Стрийського парку.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Волонтери також організовують просвітницьку кампанію, спрямовану на підвищення обізнаності львів’ян та гостей міста щодо реєстру світової спадщини ЮНЕСКО.

«Цей табір став одним з 50 проектів спільної кампанії Центру світової спадщини ЮНЕСКО та Координаційного комітету міжнародного волонтерського руху при ЮНЕСКО «Волонтери Світової спадщини: волонтерська акція «Патрімоніто» 2012» та отримав право використовувати офіційний символ освітньої програми Центру Світової спадщини ЮНЕСКО – Патрімоніто», –  зазначено у повідомленні.

 14 волонтерів із 8 країн світу працювали у Стрийському парку з 9 до 13 години щодня, окрім вихідних. Після обіду для них організовували екскурсії містом. В парку вони прибирали та проводили інформаційну кампанію для ознайомлення львів’ян та гостей міста з об’єктами світової спадщини ЮНЕСКО. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.