Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пішохідний перехід

Вівторок, 7 березня 2017, 16:12

На Львівщині за 16 мільйонів освітять пішохідні переходи

пішохідний перехід

Львівська облрада виділила 20 млн грн на заходи безпеки на дорогах.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до "Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки".

Зокрема, на виконання програми цього року передбачено 20 млн грн з бюджету області. З них 16 млн грн скерують на освітлення пішохідних переходів у селах і містах та встановлять світлофори на найбільш аварійно-небезпечних ділянках доріг.

Окрім того, 2 млн грн передбачено для встановлення систем відеонагляду за порушеннями правил дорожнього руху.

Також депутати підтримали, крім облаштування місць для габаритно-вагового контролю на дорогах Львівщини та їх освітлення, закупити 4 вагові комплекси. На це передбачено 1,5 млн грн та 500 тис грн відповідно.

Нагадаємо, як раніше повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, на Львівщині у 2016 році найбільше злочинів зафіксували у районах, де немає камер відеоспостереження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.