Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Левко Прокіпчук

Вівторок, 4 вересня 2018, 09:32

Прокіпчук може піти з посади керівника Львівської митниці

Левко Прокіпчук

Керівник управління Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук написав заяву на звільнення.

Про це повідомляє керівник ГО "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора під час зустрічі із активістами ГО Львова, які влаштували мітинг перед будівлею Львівської митниці, керівник управління Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук написав заяву на звільнення з посади.

Раніше він вже заявляв, що готовий написати заяву на звільнення, якщо йому продемонструють факт його неправомірних дій. Основними вимогами активістів булио провести новий прозорий конкурс на посаду керівника митниці та вирішити проблеми із чергами на кордоні з Польщею.

Крім того, протестувальники дорікали Прокіпчуку у тому, що він 125 днівне з'являвся на робочому місці та призначав на посади особистостей, які раніше фігурували в корупційних скандалах.

Нагадаємо, вчора на кордоні із Польщею виникли великі черги через страйк прикордонників у Польщі, які вимагають в уряду Польщі підвищити заробітну плату та повернутися до попередньої пенсійної системи.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.