Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 31 травня 2019, 16:59

Садовий красиво завів пацанчика Спринського у чарівний світ класичної музики

Андрій Садовий

Андрій Садовий відмовився спілкуватися зі львівськими активістами та пішов до травмайного депо на святкування 125-ліття львівського трамвая.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий відмовився спілкуватися з активістами на Площі Ринок і попрямував до трамвайного депо на вул. Сахарова. Весь цей час його супроводжували протестувальники, які вимагали від Садового відповідей на свої питання та вимоги.

Зокрема, голова ГО "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський, який знімав дійство на телефон, вимагав від Садового надати інформацію про співпрацю з місцевими олігархами та надання чиновникам Львівської міськради Сергію Бабаку, Ірині Кулинич та Олегові Іщуку квартир у Львові.

Міський голова, у свою чергу, заявив, що це рішення підтримали депутати на сесії Львівської міської ради.

"Це була ідея депутатів міської ради. В принципі, більшості. Є відкрите голосування, подивіться на його результати", – запевнив Садовий.

Під час походу міський голова кілька разів перейшов дорогу у недозволених місцях, чим викликав обурення у протестувальників. Один з активістів також порівняв цей похід з 40-річним блуканням євреїв у пустелі. Протестувальники у цей час вигукували гаслос: "Ганьба фарбованому лису".

"План Садового такий, як і завжди. Провокувати всіх, стати мучеником і сказати: "Я собі тут гуляв, вкравши пів міста Львова, а той криміналітет на мене накинувся". Отак-то, Андрію Івановичу" – зауважив Спринський.

Садовий пообіцяв зустрітися і повноцінно поговорити з активістами в понеділок. Дійшовши до пункту призначення, він зайшов у приміщення трамвайного депо, де урочисто заграла музика з нагоди урочистостей у день святкування 125-ліття львівського трамвая.

Нагадаємо, сьогодні Андрій Садовий пояснив походження трьох квартир для чиновників Львіської міськради.

Також сьогодні львівський активіст та керівник  ГО "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський звинуватив Андрія Садового та його оточення у провокаціях проти протестувальників та співпраці з російськими ЗМІ.

Додамо, у Львівській міськраді підвердили інформацію, що трьом чиновникам виділили квартири у новобудовах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.