Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Маркіян Мальський

Четвер, 31 жовтня 2019, 16:10

Садовий з Мальським планують створити інфестиційний офіс

Андрій Садовий і Маркіян Мальський

Андрій Садовий заявив, що разом з керівництвом області хочуть створити спільний інвестиційний офіс.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові мер міста Андрій Садовий заявив, що разом із областю планують створити спільний інвестиційний офіс, який би працював задля залучення в регіон потужних іноземних і українських компаній та інвестицій.

"Ми почали розмову з головою облдержадміністрації про створення спільного інвестиційного офісу. Львів та область – це має бути одна потужна команда, яка повинна використовувати всі можливості в конкурентному світі, тому що сьогодні за інвестиції йде велика боротьба, і не тільки в Україні, але й у світі. Тому ми будемо створювати такі умови, щоб Львів і Львівська область давали найкращу пропозицію, і щоб інвесторів було не просто багато, а вони були тут найкращі" –  зазначив міський голова.

Він також наголосив на тому, що Львів та Львівщина унікальні тим, що тут можна безпечно інвестувати кошти і отримати хороші прибутки.

Нагадаємо, під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові Маркіян Мальський заявив, що Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.