Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

kolo.poltava.ua

П'ятниця, 23 листопада 2012, 13:56

Депутати Львівської облради рекомендували звільнити Гичку з посади головного лікаря обласної клінічної лікарні

Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 23 листопада, прийняли рішення рекомендувати Головному управлінню охорони здоров’я Львівської ОДА відправити у відставку головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гичку.

Депутат від ВО «Свобода» Михайло Блавацький зачитав звіт тимчасової контрольної комісії, яка вивчала діяльність Львівської обласної клінічної лікарні та головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА щодо закупівлі медичного обладнання та препаратів для гемодіалізу.

Він запропонував проголосувати за рішення, згідно з яким діяльність Михайла Гички визнали б незадовільною, а його самого слід було б відправити у відставку.

На це депутат облради Пилип Пилипенко зазначив, що таким чином депутати порушать законодавство, оскільки Львівська облрада не призначала Гичку на його пост, відтак не має права звільняти його.

Окрім цього, Гичка є депутатом облради, а, отже, для його звільнення потрібно дотримуватись певної процедури, зазначив Пилипенко.

Він додав, що на сесії слід було б заслухати і самого Гичку.

Нагадаємо, 12 вересня облрада доручила тимчасовій контрольній комісії розглянути питання доцільності перебування Михайла Гички на посаді головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні. Тимчасова контрольна комісія щодо діяльності Львівської обласної клінічної лікарні виявила порушення в її діяльності. Зокрема, було закуплено два томографи за невмотивовано високою ціною – 18 мільйонів гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.