Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Вівторок, 3 березня 2020, 11:50

В Україні зафіксували коронавірус

медичний заклад на Львівщині

Перший випадок коронавірусу в країні виявили у Чернівцях.

Про це повідомляє Українська правда. 

Як заявив сьогодні під час брифінгу заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, в Україні зафіксовано першу людину, інфіковану короновірусом, перший випадок виявили внаслідок тестування у Чернівцях.

За його словами, мешканець Чернівців повернувся з Італії, наразі місцеві епідеміологи розпочали працювати злюдьми, з якими він контактував.

"Контактних осіб небагато. Про всіх їх відомо місцевим епідеміологам і зараз вони реально працюють з контактними особами. Всі інші перебувають в режимі самоізоляції. Система продемонструвала свою готовність до першого випадку", – заявив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, на Львівщині планують закупити 2,5 тисячі тестів на визначення коронавірусу, також у Львівській ОДА вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Додамо, через пункти пропуску на Львівщині в Україну пропускають людей з підвищеною температурою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.