Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

антисептики для рук

city-adm.lviv.ua

Середа, 4 березня 2020, 13:40

У Львові закупили 4000 антисептиків для рук

антисептики для рук

У школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах встановлять антисептики для рук.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у Львові закупили 4 230 антисептичних диспенсерів для гігієни рук, які встановлять у місцях масового перебування людей. Рішення їх придбання міськрада прийняла 26 лютого під час позапланового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Антисептики для рук та диспансери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків встановлять у школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах.
 
Також міськрада планує звернутися керівництва аеропорту й залізниці, щоб вони теж встановили станції для гігієни рук.
 
"Станом на сьогодні, закуплено і встановлено в наших установах 4 230 диспенсерів. У першу чергу, це навчальні заклади, районні адміністрації, ЦНАП, театри, музеї, мистецькі школи, тобто там, де найбільше перебування людей. Цей процес не зупиняється, ми й надалі закуповуємо станції гігієни. Дуже критична ситуація з цим у нашому аеропорту й на залізничному вокзалі – там встановлено по одній станції гігієни рук. Тому ми будемо звертатися до керівництва, щоб вони вирішили це питання", – заявила заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Нагадаємо, вчора у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, а ще наприкінці лютого Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

У Львові виділять 7 млн грн на боротьбу з коронавірусом, а також через ситуацією з поширенням коронавірусу в Україні виконком винесе на сесію Львівської міськради рішення про збільшення коштів, які він зможе розподіляти.

Додамо, вчора в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.