Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 4 березня 2020, 13:08

Садовий пропонує збільшити суму коштів, якими він зможе розпоряджатися без дозволу депутатів

Андрій Садовий

Виконком винесе на сесію Львівської міськради рішення про збільшення коштів, які він зможе розподіляти.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету вирішили винести на розгляд сесії Львівської міської ради, яка відбудеться завтра, 5 березня, рішення щодо збільшення до 5 млн грн суми коштів, які може розподіляти виконавчий комітет без погодження львівських депутатів.

Як пояснив міський голова Львова Андрій Садовий, це рішення вирішили прийняти через ситуацією з поширенням коронавірусу в Україні.

"На сьогоднішній день виконавчий комітет може розподіляти 500 тис грн без погодження сесії Львівської міської ради. У зв'язку з ситуацією, ми пропонуємо збільшити цю суму до 5 млн, із подальшим затвердженням сесії. Якщо депутати не зможуть зібратись, то як місто зможе функціонувати? Ці кошти – можливість виконавчого комітету приймати рішення про перерозподіл видатків у разі, якщо треба буде закупити додаткове медичне обладнання" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора у Львові створили штаб, який займатиметься врегулюванням ситуації з коронавірусом у місті. Також у Львові виділять 7 млн грн на боротьбу з коронавірусом, а раніше, Андрій Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

Додамо, вчора в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Хворих мешканців Львівщини з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.