Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 20 березня 2020, 14:36

У системі ProZorro за 390 гривень продаватимуть тест на коронавірус для Львова

медичний заклад у Львові

Через ProZorro можна закупити експрес-тести на коронавірус для Львова на мінімальну суму в 9750 грн.

Про це повідомляють Медичні закупівлі України.

"В ProzorroMarket вже доступні до замовлення експрес-тести для діагностики коронавірусу COVID-19. Заходьте в категорію "Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання". Тести є в наявності за ціною від 320 грн за 1 шт у Києві та 390 грн за 1 шт для Одеси, Львова та Харкова. Мінімальне замовлення від 8000 грн і 9750 грн, відповідно" – йдеться у повідомленні.

ДП "Медичні закупівлі" зазначають, що також розширюють асортимент товарів для запобігання та боротьби з коронавірусом: масок, захисних костюмів, тест-систем, антисептиків, бахіл тощо.

Компанія запрошує замовників здійснювати їх закупівлю через платформу ProzorroMarket.  

Нагадаємо, 18 березня голова Львівської ОДА Максим Козицький заявив, що тести для виявлення коронавірусу є недостатньо достовірними, і їхній результат не впливає на схему лікування пацієнтів.

Станом на сьогодні на Львівщині перевіряють 44 підозри на коронавірус. З них 32 пацієнтів перебувають у інфекційній лікарні, решту на домашньому карантині. В Україні зафіксували 26 випадків зараження коронавірусом та три смерті.  

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.