Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кладовище у Львові

П'ятниця, 24 квітня 2020, 14:30

У Львові заборонили автокінотеатр та відвідування кладовищ

кладовище у Львові

Відвідати кладовища львів'яни зможуть після завершення карантину, як і автокінотеатр біля "Арени Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 24 квітня, міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові продовжив карантин у місті до 11 травня, заборонив працювати ринкам, відвідувати клодовища та діяльність автокінотеатру.

"Прийняли рішення про продовження закриття ринків до завершення карантину. Також було проговорено закриття кладовищ до завершення карантину. Раніше нами було прийняте рішення про таке закриття лише на поминальні дні, тож приймаємо нове рішення відповідно до вимог обласної комісії" – заявила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

За її словами, також заборонили діяльність автокінотеатру біля стадіону "Арена Львів".

"Окремо ми розглянули питання функціонування автокінотеатру біля "Арени Львів". Всі члени штабу одноголосно прийняли рішення заборонити такий вид діяльності" – додала Слічна.

Нагадаємо, 22 квітня у Львові заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні, доступ відкриють після завершення карантину.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.