Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 4 грудня 2012, 15:37

Нардеп Дубневич вступив у фракцію УДАР

Народний депутат України, вибраний у виборчому окрузі №120, вступив у фракцію партії УДАР у Верховній раді України.

Таку заяву на сьогоднішній прес-конференції оприлюднив народний депутат Ярослав Дубневич.

«У своєму публічному зобов'язанні перед виборцями я написав, що ніколи не співпрацюватиму з партією регіонів і бачу свою роботу як представника об'єднаних національно-демократичних сил», - додав Ярослав Дубневич.

Депутат пояснив, що вів переговори з фракціями національно-демократичних сил, але у зв'язку з тим, що УДАР є молодою силою, та з лідером УДАРу Віталієм Кличком він спілкується вже довший час і має спільні погляди, вирішив приєднатися саме до УДАРу.

«Від провладних фракцій пропозицій не було і мені дивно, що є різні заяви, де моє прізвище згадується. Я не ставив жодного підпису щодо представництва у Верховній раді, лише про вступ до фракції УДАР», - заявив Дубневич.

Також Ярослав Дубневич повідомив, що бачить себе в бюджетному комітеті, оскільки в період свого депутатства в Львівській обласній раді саме в бюджетній комісії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.