Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок у Львові

Четвер, 14 травня 2020, 16:35

Кабмін дозволив відновити роботу непродовольчих ринків

ринок у Львові

Рішення набуде чинності після опублікування.  

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови №211 від 11 березня 2020 року, які дають змогу відновити роботу непродовольчих ринків.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні уряду 14 травня.

У повідомленні прес-служби уряду наголошується, що ці зміни дозволять повне торговельне обслуговування населення, зокрема, через роботу непродовольчих ринків.

"Непродовольчі ринки працюватимуть за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки за принципом роботи продовольчих магазинів", - йдеться в повідомленні.

Рішення набуде чинності після опублікування.

Нагадаємо, 13 травня Кабінет міністрів послабив карантин: дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб, а на літніх терасах ресторанів і кав’ярень сидіти по четверо.

Щодо Львова, то з 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 15 травня, до цієї дати обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів, у Львові хочуть відкрити магазини одягу та взуття та непродовольчі ринки.

З 18 травня у Львові дозволили відновити роботу магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані у ТРЦ та поліклінік. Також у мерії запропонували 5 етапів виходу культури з карантину, які розраховані до вересня.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.