Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 7 вересня 2020, 14:11

Путін боїться перемоги Синютки у Львові

Олег Синютка

Росія запровадила санкції проти 41 народного депутата з Європейської Солідарності, Голосу та Батьківщини.

Про це публіковано на офіційному порталі правової інформації  Російської федерації в п'ятницю, 4 вересня.

31 серпня Росія розширила список осіб, проти яких вводяться спеціальні економічні заходи. Серед них 41 народний депутат України:  від фракції "Голос" - 17, "Батьківщина" - 11, "Європейська Солідарність" - 9, Позафракційні – 4, депутатська група "Довіра" - 2.

З львівських нардепів у перелік потрапили: Святослав Вакарчук (позафракційний), Степан Кубів ("Європейська Солідарність"), Роман Лозинський ("Голос"), Софія Федина ("Європейська Солідарність"), Ярослав Юрчишин ("Голос") та Михайло Цимбалюк ("Батьківщина").

Також в переліку зазначений нардеп від партії "Європейська Солідарність" Олег Синютка, який вчора повідомив про висування своєї кандидатури на посаду голови Львівської ОТГ.

Нагадаємо, 11 червня нардеп від Голос, Святослав Вакарчук заявив про складання мандату нардепа. Нардепи не проголосували за його відставку, тому 19 червня Вакарчук вийшов із фракції Голос, щоб позбутися депутатського мандату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.