Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Фб Тістика

Середа, 23 вересня 2020, 16:39

Кабмін затвердив проект створення парку Королівські Бескиди – Тістик

Ростислав Тістик

Уряд прийняв рішення щодо створення природного парку "Королівські Бескиди" у Старосамбірському районі.

Про це повідомив народний депутат від партії "Слуга народу" з Львівщини Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 23 вересня, на своєму засіданні Кабінет міністрів України затвердив проект указу президента Володимира Зеленського про створення нового природного парку "Королівські Бескиди" у Старосамбірському районі Львівської області.

"Гарні новини для Львівщини. Створення нового природного парку – "Королівські Бескиди" на Старосамбірщині, площею 8997 гектарів. На сьогоднішньому засіданні уряд ухвалив відповідний проєкт указу Президента Володимир Зеленський" – написав Тістик.

За словами нардепа, парк перебуватиме в управлінні Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, а уряд повинен забезпечити подальше функціонування парку як об'єкта природно-заповідного фонду загальнодержавного значення.

Додамо, парк знаходитиметься на території Дністрянського лісництва Старосамбірського ДЛГП ЛГП "Галсільліс", ще у березні 2019 року тут заборонили вирубку лісів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.