Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 10 листопада 2020, 16:38

Витребеньки Садового погодились на дебати в суспільної куми

Андрій Садовий

Андрій Садовий погодився взяти участь у дебатах на UA: Львів, а Олег Синютка має час визначитися до 11 листопада.

Про це повідомляє UA: Львів.

У п'ятницю, 6 листопада, UA: Львів отримав листа від чинного мера й  кандидата на посаду голови Львівської ОТГ Андрія Садового, у якому він підтвердив свою участь у програмі Суспільного "Виборчий округ. Дебати".

Натомість відповіді від іншого кандидата у мери Львова, Олега Синютки, станом на 15:00 год 10 листопада телерадіокомпанія не отримувала.

"До 11 листопада включно ми очікуємо на остаточну відповідь від другого кандидата і готуємось до двох варіантів проведення ефіру" – пояснила генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

За її словами, якщо хтось із двох кандидатів відмовиться від участі у програмі, то прямий ефір проекту скоротять на 50%.

Нагадаємо, народний депутат Микола Княжицький запропонував  Андрію Садовому організувати дебати між ним і Олегом Синюткою у великій сесійній залі Львівської міської ради 19 листопада о 19.00 год. "Пропоную відкриту акредитацію для усіх бажаючих журналістів та телерадіокомпаній. Деталі організації можемо обговорити з Вами вже завтра на майданчику медіа-хабу «Твоє місто». Якщо Ви відмовитеся давати погодження на проведення дебатів у залі Львівської міської ради, вони відбудуться у цей же день та час під Вашими вікнами на площі Ринок. Приходьте", - написав Княжицький.

Раніше дебати між кандидатами у мери Львова запланували на 18 листопада на телеканалі UA: Львів, а раніше Андрій Садовий викликав Олега Синютку на теледебати.

Зазначимо, продюсерка Суспільне Львів Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської облради Андрія Білоуса (Народний контроль), а міський голова Львова Андрій Садовий є хресним їхньої старшої доньки. 

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.