Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Середа, 16 грудня 2020, 13:29

Зимові канікули у школах Львівщини розпочнуть з 4 січня

школа на Львівщині

Львівська ОДА рекомендує школам оголосити зимові канікули з 4 січня 2021 року.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Департамент освіти і науки Львівської ОДА  рекомендує навчальним закладам області відкоригувати терміни проведення зимових канікул й оголосити їх не раніше 4 січня 2021 року.

За словами директора депаратменту освіти та науки Львівської ОДА Олега Паски, щоб запобігти поширенню коронавірусу після новорічних свят уряд запроваджує жорсткий карантин з 8 до 24 січня 2021 року, одним із пунктів якого є заборона відвідування закладів освіти.

"Департамент освіти і науки рекомендує із розумінням та всією відповідальністю поставитися до дотримання запроваджуваних карантинних заходів. У зв’язку з цим та з метою скорочення тривалості віддаленого навчання пропонуємо відкоригувати терміни проведення зимових канікул. Вважаємо, що доцільно оголосити зимові канікули не раніше 04.01.2021 року", – зазначив Олег Паска.

Нагадаємо, уряд вирішив запровадити в Україні посилений карантин з 8 до 24 січня. Раніше у МОЗ пропонували запровадити жорсткий карантин на три тижні, починаючи із перших чисел січня. 

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня, продовжили до 28 лютого 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.