Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 15 лютого 2021, 14:18

З бюджету Львівщини планують виділити кошти на ремонт дороги Золочів-Красне

ремонт доріг на Львівщині

На ремонт доріг області цього року передбачили понад 1 млрд грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Депутатати мають затвердити на найближчій сесії обласної ради 200 млн грн, які закладені в програмі розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021-2025 роки. Зокрема, відбудеться погодження переліку доріг, які ремонтуватимуть у 2021 році за кошти обласного бюджету.

Крім цього, з державного дорожнього фонду на ремонт доріг на Львівщині цього року передбачили 891,5 млн грн.

Кошти дорожнього фонду скерують на ремонти доріг, які розпочали минулоріч, зокрема капітальний ремонт продовжать на дорогах Бориня-Боберка, Мшанець-Стрілки, Славське-Хащованя, Хильчиці-Ясенівці. У планах також відремонтувати дороги Турка-Східниця, Турка-Лопушанка, Ясениця-Новий Кропивник, Загір’я-Суха Долина.

Поточний середній ремонт продовжать на дорогах Ясенів-Золочів, Золочів-Красне, Перемишляни-Чемеринці, Рава-Руська-Гайок, Сокаль-Стоянів, Дрогобич-Довголуки, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. Відремонтують також Садковичі-Чернихів.

Також цього року хочуть завершити будівництво моста на дорозі Східниця-Верхнє Синьовидне.

Нагадаємо, у червні 2019 року Львівська ОДА замовила за 120 тис грн ремонт дороги Золочів – Красне у підприємця зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.