Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ДМЗ "Карпати"

dmz-karpaty.com

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 10:25

Завод Карпати на Львівщині отримав замовлення на будівництво нових вагонів

ДМЗ "Карпати"

ДМЗ "Карпати" планує цього року збудувати до 500 нових вагонів.

Про це повідомляє видання Rail.insider. 

З вересня цього року на дослідно-механічному заводі "Карпати" знову розпочали виконувати замовлення на будівництво нових піввагонів та зерновозів, а також з літа зросла кількість замовлень на виконання ремонтів рухомого складу.

"Якщо на початку року ми перебивались із хліба на воду, то вже влітку мали підйом ремонтів. Ми виконували до 100 ремонтів на місяць, а з вересня додався новобуд – піввагони та зерновози. Замовлення сформовані до січня включно" – заявив директор ДМЗ "Карпати" Ростислав Гапатін.

За його словами, ця динаміка на ринку пов’язана із зміною вартості оренди вантажних вагонів.

"Ми вважаємо, що це пов’язано із зростанням ставок оренди вагонів. Змінилася ставка – і виник інтерес у експлуатаційних логістичних компаній у придбанні нового вагонного парку" – пояснив Ростислав Гапатін.

За оцінками директора підприємства, завод може вийти на показники 400-500 нових вагонів за підсумками року.

Зазначимо, дослідно-механічний завод "Карпати" розташований у місті Новий Розділ, це машинобудівне підприємство, яке вже більше 30-ти років випускає продукцію: хімічне, гірничо-рудне, насосне обладнання, ємкості та резервуари для АЗС, та транспортування нафтопродуктів, автовишки АГП, запасні частини до хімічного і гірничо-рудного обладнання, товари народного вжитку.

Більшість продукції заводського виробництва сертифікована в системі УкрСЕПРО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.