Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Марків

Фб Козицького

Вівторок, 3 жовтня 2023, 15:51

У концерні Leoni обрали нового директора

Петро Марків

Новим директором концерну Leoni став Петро Марків.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Новим директором компанії Leoni Wiring System UA GmbH, яка знаходиться на території Стрийського району та спеціалізується на виробництві електричного і електронного устаткування для автотранспорту, став Петро Марків, який також є керівником низки компаній у Києві та Дрогобичі.

"Провів зустріч із новим керівником підприємства Петром Марківим. Обговорили актуальні питання – забезпечення заводу альтернативними джерелами живлення, а також резервування працівників і працевлаштування більшої кількості жителів нашої області. Пан Петро наголосив, що пріоритетом для компанії зараз є залучення нових проєктів, якщо Leoni матиме успіх у цьому напрямі, найближчим часом на Львівщині з’являться і додаткові робочі місця" – написав Козицький.

За його словами, компанія Leoni налічує близько 95 тисяч співробітників у 27 країнах.

Зазначимо, у березні 2022 року в підприємстві концерну Leoni на Стрийщині заявили, що вони працюватимуть у звичному режимі та продовжуватимуть виготовляти кабельні мережі для автомобілів Volkswagen Group.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.